Tot nu toe

Mijn jongenduiven waren twee uur weg vanochtend hartstikke goed natuurlijk maar als je dan weg moet dan denk ik jongens kom op waar blijven jullie nu maar ik mag het graag zien de jongenduiven die trekken goed weg en luister ook perfect ik hoef geen eens te roepen alles valt op de klep en lopen binnen een múm van tijd weer binnen en zo wil ik het graag zien .

Ploegje twee die laat ik gewoon los en als deze weg zijn staat de klep naar beneden en het voer staat klaar op deze gaan ik niet staan wachten het voer staat in de ren en als ik dan terug ben smidags zitten deze 12 jongenduiven weer binnen .

Ploegje twee die doen het ook geweldig de laatste twee jongenduiven die daar als laatste bij waren gekomen kwamen van Joël de Ruiter en vliegen al net zo goed mee . Ik wacht nog even met alles in een keer los te laten ik wil dat pas over een paar weken gaan doen en tot die tijd laat ik het zo gaan .

Voor aankomende zaterdag is de wind naar het zuidwesten gedraaid dat houd dan in dat het wel eens een snelle vlucht kan gaan worden , maar het is pas donderdag dus alles is nog mogelijk en gaan ik het zaterdag wel zien .Ik zit nog even te denken wat ik wil gaan doen met de duivinnen ik wil met 12 duivinnen gaan door spelen is mijn gedachten maar ik ben daar nog niet helemaal over uit .Wat ik wel leuk vond dat is dat ik even met een van de beste Vitesse spelers heb gesproken Wim Hulkenberg uit Naarden Wimmzelf heeft geen duiven meer maar dat was toch wel een top melker die man .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.