Tuig van de bovenste plank

Tuig dat is het woord wat ik wil gebruiken voor wat deze klootzakken aan hebben gericht en alleen om dat de avondklok is ingesteld hoe haal je het in je achterlijke kop om een ziekenhuis te gaan bekogelen met stenen en hoe haal je het in je hoofd om een test straat in brand te steken en dan maar te zwijgen over wat er in Eindhoven is gebuurd niet te geloven voor mijn staat daar maar een straf voor op pakken  en heel hard straffen en alles laten terug betalen en valt er niets te halen dan moeten helaas de ouders het maar gaan op hoesten maar betalen dat zullen die sukkels jullie moet je eigen de ogen uit jullie kop schamen .

Dit gezegd hebbende gaan ik nu even verder met mijn duiven op twee koppels na zitten mijn duiven allemaal op eieren en daar ben ik weer blij mee alles is tot zo ver goed verlopen en ik laat de duiven nu ook weer los om de dag een afdeling het is lekker weer en de duiven hebben het ook nodig even de vleugels en de spieren los gooien en de stress lekker in de vrije lucht soms denk ik wel eens was ik maar een duif lekker rond vliegen wel op passen voor meneer de havik natuurlijk.

Gisteren ochtend even bij Ilse en Willem en natuurlijk ome Henk gekeken hoe het met de jongen duiven gaat jammer genoeg was er net een jong gepakt door de havik dat was niet zo leuk maar daar zullen Ilse en Emiel snel aan moeten gaan wennen wand dat is wat je iedere dag kan gaan mee maken dat is helaas de waarheid maar ik weet zeker dat de nieuwe Combi er gaat komen .

Om toch nog leuk te eindigen <klik hier>

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.