Twee mooie dagen

Ondanks de strenger regels met de kerstdagen kijk ik even terug op twee mooie dagen,mijn zoon Jerry heeft alle twee de kerstdagen gekookt voor ons en ik heb samen met Loes daar van genoten.Ik wist wel dat hij goed kon koken maar dit overtrof toch alles wat was dat lekker daar kan geen restaurant tegen op,eigelijk niet zo verwonderlijk wandt Jerry is kok van zijn beroep en dat heeft hij met de kerstversiering supper goed gedaan dank je wel zoon ook was mijn kim mijn schoondochter de tweede kerstdag bij ons ondanks dat Kim en Jerry zijn gescheiden gaan zij goed met elkaar om voor mijn en Loes was was het leuk om met hun samen de kerstdagen te mogen vieren.En nu nog de jaarwisseling en dan is er weer een jaar voorbij en terug kijkend wat voor een jaar een jaar om nooit meer te vergeten en misschien wel om snel te vergeten als dat kan.Wat ik hoop is dat het nieuwe jaar voor alle mensen een beter voor uitzicht zal gaan bieden en dat het Coronavirus zal worden verslagen zodat de mensen weer hun normalen  dagelijkse dingen kunnen gaan doen dat is wat ik alle mensen in de hele wereld wil gaan toe wensen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.