Tweede dag de jongenduiven los

Dag twee jongenduiven los alleen nu heb ik het in de ochtend gedaan en de klep naar beneden en daar gingen de duifjes allemaal op het dak en in mijn thuin en zelfs al vier in de lucht dat is wel heel erg snel  dacht ik nog bij mijn zelf .Na drie uurtjes buiten te zijn geweest heb ik mijn  jongenduiven naar binnen gelaten lekker eten en daarna even den bad klaar gezet .

Ik ben tevreden zoals de jongenduiven het doen en ik moet zeggen mijn kweek is voorspoedig verlopen op een enkel incident na kan ik nu wel zeggen een mooie ronden jongenduiven. Nu alleen nog even uit wennen en dan als alles goed verloopt mogen de jongenduiven het op de vluchten gaan laten zien ,maar dat duurt nog wel eventjes .

Het enigste wat ik moet gaan doen is spelen met de jongenduiven en proberen dat als het niet zo gaat als ik mijn had voorgesteld dan toch de draad op te pakken en te zeggen tegen je zelf Henk kom op je hebt de duiven om mee te spelen dus moet je dat ook gaan doen, en natuurlijk is het vervelend als het verkeert gaat , en natuurlijk is dat niet leuk en dat zelfde geld ook voor je club genoten die hebben daar net zoveel last van en ook die denken dat is niet leuk maar de jongenduiven moeten het toch leren om naar huis terug te komen en natuurlijk het liefst zo snel mogelijk . Weet je goede duiven die hebben wij allemaal en met de mooiste stambomen maar er is uit eindelijk maar één ding dat telt en dat is prijs vliegen en niets anders .

Ik weet nog goed dat ik het over een ander hok had en toen Robbin Richter uit Eemnes dat hoorden zei hij tegen mijn natuurlijk is een hok belangerijk maar waar het om gaat is de verluchting die staat op nummer een en hij kan dat zeggen zie zijn resultaten gewoon supper zoals hij vliegt ik weet zeker dat ook hij weer dit jaar bij de te kloppen mannen zit .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.