Tweede kerstdag

De kerstdagen lopen op hun einde en we gaan nu richting het oude en het nieuwe jaar toe nog een paar dagen en dan is alles weer normaal en gaan wij weer over tot de orde van de gewone dagen lekker .Maar eerst nog even deze dagen afwerken met wat vrienden en familie en dan ben ik blij dat het weer voorbij is ik vind het hartstikke leuk allemaal hoor maar om eerlijk te zijn is het niks voor mijn ik weet dat het misschien wat raar klint maar het is wel zo ik doe alles altijd netjes mee maar laat mijn maar gewoon lekker mijn eigen dingen gewoon doen dan ben ik helemaal in mijn element lekker geen verplichtingen nee dat is echt niks voor mijn ik wil gewoon lekker mijn eigen dingen kunnen doen ik ben namelijk een man van het vaste patroon ik heb veel moeite met verandering daar kan ik niet heel goed tegen maar ik heb het weer netjes volbracht en daar is Loes mijn vrouw altijd weer heel blij mee .Gisteren hebben de doffers hun broedkooi mogen uit kiezen en ik moet zeggen dat het mijn honderd procent mee is gevallen ze hebben allemaal een broedkooi uit gezocht en de jongen doffers vinden het prachtig zij hebben praatjes voor tien en zijn elkaar even lekker aan het pesten en dat is wat je dan ziet gebeuren gelukkig geen grote vechtpartijen maar wel even laten zien wie de echte mannen zijn en je staat er versteld van welke jongen doffers zich dan opeens  laten zien die de hele ruiperiode geen mond hebben open gedaan en nu opeens de grootste drukte makers zijn toch mooie om dat te zien laten we hopen dat de heren zich wel netjes blijven gedragen en dat ik over twee weken de duiven kan gaan koppelen .Het weer werkt in ieder geval goed mee het blijft zacht dus dat is alleen maar een voordeel bij het koppelen van je duiven .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.