Tweede kerstdag

Gisteren eerste kerstdag was geslaagd mijn zoon en mijn kleindochter waren gisteren bij ons en ook zijn nieuwe vriendin Simone ,iedereen weet dat ik niet van deze dagen houd maar ik moet ik zeggen het was allemaal supper geregeld mijn zoon had alles tot in de puntjes verzorgt het eten en de hapjes waren van goede klasse enndat kan ook niet anders mijn zoon is kok en dat merk je ook aan alles geen soep uit blik maar zelf gemaakte soep en dat gelden voor alles nee in een woord klasse gedaan mijn jongen dank je wel .

Gisteren lekker met mijn duiven bezig geweest alle broedkooien lekker schoongemaakt en uit gebrand de schapjes voor de broedkooien weg gehaald en toen de jongen doffers terug in het hok gedaan eerst even kijken wat is hier aan de hand maar dat was snel over en de eerste doffers hadden het al snel door en vlogen dan ook meteen de kooien in ,en toen ik vanochtend het hok in kwam hadden de jongen doffers hun nieuwe plek al gevonden ik was verrast hoe snel dat eigelijk ging ook in de tweede afdeling zaten de doffers ook al op hun nieuwe plek maar je kan natuurlijk van mijn aan  nemen dat het nog wel een paar dagen zal gaan duren voor dat alle duiven hun echte vaste plek hebben gevonden .

Vandaag waren voor het eerst mijn water bakken bevroren en de mest ook dat was voor mijn even balen dat betekent even geen hokken krabben en als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het wel vieze duivenhokken ,maar het is even niet anders ik heb liever de vorst dan de regen bij regen worden de hokken vochtig en daar heb ik helemaal de pest aan dus van mijn mag het tot maart blijven vriezen maar wel zo dat ik natuurlijk wel mijn hokken kan blijven krabben .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.