Uit de lucht gegrepen

Wat een raar verhaal een paar maanden geleden hoorde ik dat de eigenaar van de vijf kronen uit Soest ging stoppen met zijn zaak aan huis ,hij verkoopt daar van alles wat je voor de duiven nodig hebt van voer tot en met broedkooien en zelfs een duivenhok kan je daar laten maken dus jammer dat hij daar mee is gestopt een gemis voor veel duivenmelkers. En ik hoorde een paar weken geleden van een duivenmelker dat de eigenaar van de vijf kronen was overleden daar schrik je toch wel van .Maar gisteren zat ik even op internet te kijken want ik was op zoek naar een duivinnen loketkast ik zag de advertentie staan van de vijf kronen en ik dacht vreemd misschien is de zaak over genomen ik zag een telefoon nummer staan en dacht laat ik even bellen ik kreeg een antwoord apparaat en sprak dat even netjes in .Maandag morgen om 8uur ging mijn telefoon en tot mijn grote verbazing kreeg ik de eigenaar van de vijf kronen aan de lijn ik wist even niet wat ik moest zeggen ik dacht wel bij mijn zelf hebben ze nu ook al telefoon in de hemel. Ik maakte een afspraak en ben in de middag even bij hem langs gegaan het was leuk om hem te zien even alles bij praten en na dat ik hem het verhaal in guur en kleur had verteld moest hij daar hard om lachen, Ik bestelde mijn spullen en wenste hem en zijn vrouw het allerbeste toe in 2020 .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.