Uit een ei gekropen

Je hebt wel eens van die dagen dat je denkt dat mensen ech denken dat je uit een ei  bent gekropen je biedt wat te koop aan en dan vragen ze aan je kan het ook voor niks hoe bedoel je uit een ei wat een sukkels of gewoon uit gekookt wie het weet mag het mijn vertellen ik heb voor dat soort mensen totaal geen respect laat staan dat ik dit soort mensen nog te woord moet staan nee ik kan niet begrijpen dat dit nog gewoon kan .Wat ik wel doe en dat vind ik dan gewoon leuk dan zeg ik natuurlijk komt u het maar op halen het adres is ……………. en dan maar wachten tot ze gaan bellen met de woorden we staan voor de deur ja goed zo ik kom er zo aan en wat denk je het verkeerde adres jammer toch zo moet je dat doen met dat soort mensen lekker een ander in de mailing  nemen maar niet mijn .Ik zit met een klein probleempje ik weet niet wat ik nu moet doen verleden jaar mooie kooitjes laten maken voor mijn weduwduivinnen heel netjes en ik dacht dat is goed lekker rustig in de garage lekker maar ik denk niet dat mijn duiven daar blij mee zijn want wat op viel was dat er duivinnen bij zijn die blijven maar proberen om er uit te komen en dat kost veren zeker de staart veren moeten het zwaar ontgelden en het ziet er dan ook niet meer uit de staart zijn helemaal stuk het is geen gezicht dus wat ik eigenlijk wil gaan doen is het volgende de duivinnentjes gewoon weer lekker in de ren en ze gewoon laten uit vliegen dat is denk ik het beste voor mijn en de duifjes dus nu een ren kopen of zelf gaan maken ik ga daar even over nadenken en als ik daar uit ben laat ik daar zeker een foto van zien

En wij naar wachten op onze duiven.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.