Uit gesteld naar morgen

De dagfond is uit gesteld tot morgen het weer was niet goed dus wachten wat het morgen gaat worden .Ik heb 5 jongenduiven mee gegeven deze zaten niet verduisterd en er zijn 4 daarvan terug vanochtend zelf mijn jongenduiven op Breda gelost en deze waren ook weer netjes terug op het hok dus alles is weer goed verlopen en nu op naar de volgende week wand dan gaat het voor de punten en dan gaan we bekijken hoe de duiven er voor staan ,en of het heeft geholpen het velen weg brengen wat ik gedaan hebt want dat is waarom je de jongenduiven natuurlijk zoveel keren heb weg gebracht leren en nog eens leren . Wat ik heb gehoord is dat het weer behoorlijk is tegen gevallen met de jongenduiven bij veel liefhebbers weer veel jongenduiven nog onderweg en bij de ander valt het dan weer mee maar over de gehele linie toch weer veel  duiven weg ik hoop dat voor de getroffen liefhebbers deze jongenduiven nog zullen nakomen bij mijn zelf heb ik mijn 5 jongenduiven weer thuis deze zitten wel appart van de verduisterde jongenduiven , deze 5 jongenduiven hebben zelfs de rui al in gezet dus kunnen zei het eigelijk normaal gesproken nooit winnen van mijn verduisterde jongenduiven maar zolang het kan blijf ik deze gewoon mee geven zolang het verantwoord is .

Ik heb weer een reactie gehad van het N.P.O zie schrijven en zie ook het voorstel wat in is gediend door de woudvliegers in 2019 dus hoezo voorzichtig met onze jongenduiven een prachtig voorstel en daar wordt niets mee gedaan het is nu 2021 hoezo voorzichtig en hoelang moet dit nog zo door gaan .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.