Van dag tot dag

Dat is wat daar nu staat te gebeuren wij gaan het van dag tot dag bekijken wat de uitkomst ook mag wezen het is helaas de harde realiteit vandaag de dag en wij kunnen met ons allen daar heelveel aan gaan doen hoe moeilijk het ook nog gaat worden wij zullen daar met ons allen door heen moeten .De duiven dat gaat volgens mijn een heel moeilijk verhaal worden zeker staat nu al vast dat tot een juni geen bij een komsten meer mogen worden gehouden en dat geld voor alle sectoren in de sport dus ook voor de duivensport helaas het is niet anders daar hebben wij ons met zijn allen gewoon bij neer te leggen en wat het seizoen betreft iemand die het weet mag het mijn vertellen ik hoor in ieder geval nog niks van het n.p.o. en dat valt mijn toch weer een beetje tegen waarom niet gewoon even een bericht op de site zetten zie en kijk naar de laatste melding het is nu 24 maart hoe moelijk kan het zijn kom op van de kruk laat wat van je horen .Mijn duiven wat zal ik daar nu van zeggen ik laat ze nu in ploegjes van drie omstebeurt naar buiten ik wil namelijk geen bekeuring geintje moet wel kunnen toch nee mijn duiven doen het goed en de jongenduiven ook wat je nu alleen kan doen is goed verzorgen meer zit er niet in ook het weg brengen van de duiven doen ik niet heeft volgens mijn totaal geen zin als ik de duiven los heb zijn mijn doffers nu al een uur weg dus dat zit wel goed nee zodra wij weer mogen gaan spelen met de duiven dan gaan we de mannen weer op scherp zetten en tot die tijd houden wij alles rustig met de duiven succes .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.