Van vijf tot vijf

En daar gaan we dan gisteren is de lockdown begonnen van vijf uur in de avonduren tot smorgens vroeg vijf uur is waar wij ons aan moeten gaan houden en ik vind het erg spijtig voor de ondernemers deze mensen krijgen klap op klap te verwerken en ik ben bang dat wij de feestdagen gewoon zo door blijven gaan zeker nu de nieuwe variant op gedoken is waar zal dit toe gaan leiden .

Ook voor de duivensport zal dit zeker weer gevolgen hebben het is alleen even afwachten waar de afdeling mee zal komen maar dat er dingen gaan gebeuren daar kunnen wij donder op gaan zeggen .

Gisteravond heb ik een gesprek gehad met mijn Duitse vriend en hij had mijn duiven die hij bij mijn had gekocht gekoppeld en de koppeling was spoedig verlopen de duiven hebben het goed naar hun zin en aan de foto’s te zien was dat ook zo .Hans vroeg mijn toch nog of hij niet de 20 en de 21 van mijn kon kopen ik zei tegen hem ik zal daar even goed over nadenken gelijk zei ik hem dat ik nog wel 6 doffers en ook 6 duivinnen over had en deze duiven wil ik niet zomaar weg doen ik stuur of mail je even de stambomen van deze duiven en mocht je interesse daar in hebben dan komen wij daar wel mee uit .

Zo zie je maar je krijgt een mailtje en je denkt wat moet die man met mijn duiven hoe komt hij aan mijn mail blijkt dat gewoon v.i.a een bonnetje te zijn gegaan zo zie je maar wat een praatje allemaal kan doen in de duivensport ik ben natuurlijk wel een beetje vereerd ik hoop dat Hans goed met de duiven zal gaan slagen .Zelf denk van zeker waarom deze man zit er boven op en is veel fanatieker als ik ik vind alles prima wil ik spelen met mijn duiven dan doen ik dat en  heb ik geen zin daar meer in dan stop ik en gaan ik lekker bij een ander kijken vind ik net zo leuk .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.