Vandaag

Ik wil ook zeker Robbin Richter uit Eemnes even noemen wand gisteren had ik het over Joël de ruiter maar ook Robbin heeft het afgelopen seizoen het zeker waar gemaakt en behoort zeker bij de top melkers in Nederland wand je wordt niet zomaar kampioenen van Nederland op de Vitesse een prestatie van hoog niveau en dat heeft hij ook ik denk als ik het goed heb 2 jaar of 3 jaar geleden kampioen van Nederland met zijn jongenduiven en in mijn ogen is hij uitgegroeid tot een top melker en kunnen de messen weer geslepen gaan worden voor dit seizoen.

Week 15 gaat het nieuwe duivenseizoen weer beginnen voor mijn zelf heb ik besloten om te gaan genieten van mijn duiven en korf dit jaar al mijn duiven in zowel doffers en duivinnen alles gaat mee en ik kijk dan naar vier weken welke duiven zich laten zien en wie dan naar vier weken niet heeft laten zien die kunnen dan vertrekken van mijn hok voor deze duiven is dan geen plaats meer ik wil eigelijk weer terug naar 12 doffers en 12 duivinnen ik denk dat je alleen duiven op je hok moet hebben die weten wat thuiskomen is en ook nog snel en als je dat niet met 24 duiven kunt dan gaat dat ook echt niet met 50 duiven dus ik ben benieuwd.

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Vandaag

 1. Jacco van grol zeggen:

  Henk als ik je een tip mag geven, ruim je duiven tussendoor niet te snel op.
  Ik zou alleen hele koppels opruimen die niet voldoen,
  Als de 1 van het koppel wel voldoet en de ander niet zou ik hem niet opruimen maar als maatje voor de duif thuis houden .
  Vaak is zo duif gemotiveerd op de partner en ruim je die op kan het ook wel eens gebeurt zijn met die wel goed vliegt.
  Stop je met het seizoen weet je wel welke doffer of duivin je moet opruimen.
  Zo heeft de duif die thuis komt altijd de partner meteen.
  Het is maar een tip. Het is natuurlijk aan jouw wat je er mee doet . Een goed bedoeld advies in iedergeval. En top dat je kweek zo voorspoedig verloopt, een goed en gezond teken
  Mvg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.