Vandaag een lekker zonnetje

Het zonnetje dat straalt en lacht mijn en mijn duiven te gemoed zo moet het zijn lekker doet de mensen goed en ook de hokken die komen lekker op temperatuur op deze manier en laat dit nu gewoon even lekker door zetten zodat we het weekeind voor de duiven twee hele mooie vluchten kunnen krijgen . De wind is in het voordeel van de duiven zaterdag zuidwesten wind  4 tot 5 dat betekent vlug naar huis toe en dat geld ook voor de eerste dagfond vlucht een vlucht van 600 km met het windje mee dan is het zo gebeurd voor de duiven .

Ik hoorde dat Robbin nog steedts zijn goede duiven kwijt is en daar ook niks van hoort waar zitten de duiven en waarom komen deze niet gewoon naar huis terug zijn ze verongelukt of zijn deze zo hard door gegaan dat ze ik weet niet waar terecht zijn gekomen het is voor mijn echt onbegrijpelijk dat duiven die zo goed zijn in gevlogen dan gewoon de weg kwijt zijn of zijn ze bij iemand binnen gelopen het is gewoon gissen wat daar mee is gebeurd .maar een ding weet ik zeker dit is voor geen een duivenmelker leuk en ik hoop dat de duiven nog terug komen of toch netjes worden opgegeven.

Gisteren was ik twee jongenduiven kwijt en de dag daarvoor ook een ik denk dat gaat lekker zo dat moet  natuurlijk niet zo doorgaan wand dan ben je al los voor de jongenduiven vluchten nog moeten gaan beginnen .Toen ik thuis kwam niks te zien jammer maar om half 5 kwam een jong terug net voordat ik de doffers zou uitlaten . Gelukkig nu nog een toen ik was klaar met de verzorging van mijn duiven ging ik naar binnen en wilden net gaan eten toen mijn telefoon afging en een stem aan de andere kant zei met Ben weet je welke ik gokte en zei gelijk ik denk  Ben Overwater ja dat klopt ik heb een jongenduiven van je ik zeg dat is mooi ik kom hem gelijk ophalen en dat was dan de laatste die ik kwijt was Ben dank je wel .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.