Vanochtend 7uur 15

Vanochtend om 7 uur 15 gingen de jongenduiven los de weduwnaars hadden lekker getraind ik had de tijd wat verschoven dus mijn jongenduiven konden daarom eerder los alles lekker schoongemaakt mijn wedunaars lekker verzorgt dus alle tijd en dat had ik zeker om 9 uur kwamen er 6 jongenduiven terug en de rest was er nog niet om 10.15 weer 4 jongenduiven terug en toen wist ik dat kon wel is heel lang gaan duren om kwart voor elf ben ik weg gegaan ik kon niet langer wachten.Om kwart over vier kwam ik thuis en dacht even kijken hoe het er voor staat en na dat ik de duiven had schoongemaakt en aan het voeren was zag ik dat alles weer terug was gelukkig wandt soms zou ik wel is willen vragen aan mijn duiven hoe het nu gaat zowel in de dagelijks training en op de vluchten maar ik weet dat is helaas niet mogelijk ik kan alleen maar denken hoe dat nu is om in de mand gezet te worden en dan in de autos te worden gezet met duizenden duiven te gelijk en dan vervolgens de hele nacht gaan rijden om dan smorgens te worden gelost met al die duizenden duiven en om dan zo snel mogelijk weer  naar huis toe te gaan om de baas blij te maken maar laat ik niet te laat thuis komen wandt dan is mijn baasje niet zo blij.Nee laten wij duivenmelkers de rollen nu eens gaan om draaien wij worden met ze allen in de vrachtwagens gedaan om vervolgens de hele nacht te gaan rijden om dan vervolgens vroeg los gelaten te worden om dan vervolgens zo snel mogelijk naar huis nou dat zal mijn benieuwen hoe dat dan gaat geen navigatiesysteem die ons kan helpen geen water en eten en de temperatuur loop alleen maar op denk daar maar eens aan als de duiven weer worden gelost .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.