Vanochtend de duiven weg gebracht

Ik heb mijn doffers vanochtend weg gebracht richting Breda ik moet zeggen het was weer leuk om te doen wel een hoop werk zeker zoals ik het doe maar dat zit in het nu eenmaal in mijn alles moet precies gaan zoals ik dat in mijn hoofd hebt en als dat dan allemaal is gedaan dan kan ik met een rustig gevoel gaan rijden met de duiven .

Loes is altijd vrij op woensdag en dat is voor mijn goed zij vangt de duiven op zodra ik naar huis toe bel met de woorden de duiven gaan nu los ik sta er dan versteld van hoe ze de duiven allemaal kent wandt als ik terug ben dan kijk ik snel even in het hok om te kijken of de doffers in de juiste broedkooien zitten en ik moet zeggen dat gaat perfect alles zit goed .

Het was warm en dat kon je ook merken aan mijn duiven bij thuiskomst snel naar de drinkers bak en dan snel naar hun duivin de eerste keer is het altijd even stressen alles is even nieuw en zeker voor mijn jaarlingen maar alles was weer thuis dus op naar zaterdag .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.