Veel aan vliegers gisteren en vandaag

Gisteren vier aan vliegers deze duifjes komen uit friesland ik zet deze even apart en ik verzorg  de duiven dan bel even de eigenaars om te zeggen dat hun duifjes in Almere zitten en het vaste antwoord is dan verzorg hem maar ik heb geen vervoer om hem te komen ophalen en zo gaat het dan altijd jammer maar je doet het toch ik doe het voor de duiven niet voor de liefhebbers.

Ook gisteren te horen gekregen dat mijn duiven vriend Martin geen leuk bericht heeft gekregen van de dokter ook hij heeft te horen gekregen dat de ziekte waar ik het woord liever niet van uit spreek bij hem is gecontesteerd ik ken Martin al net zolang als mijn vrouw 47 jaar dat is best een lange tijd en nu krijg je dit bericht klote gewoon maar Martin het komt goed dat is waar je voor gaat en niets anders .

En dat is het leven een vriendin van mijn zegt tegen mijn het is vreselijk allemaal maar we weten allemaal dat de dag komt dus tel je zegeningen en ja dat is waar maar toch blijft het klote .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.