Veel leuke reacties

Het stukje van gisteravond is veel beken en heb daar leuke en sportieve reacties op gehad zelf van een duivenmelker die zijn hele loop baan al aan de kop mee vliegt en hij zegt ik weet niet beter ik hoor het geen eens meer dit is duivenmelkers eigen lekker slap ouwe hoeren over hoe die het doet maar zelf geen meter vliegen maar met hun monden zijn de meeste goed in maar zelf geen vliegen als een natte krant. Mijn advies aan deze duivenmelkers jullie kunnen beter over mijn lullen dan bij mijn komen vreten .

Een man naar mijn hart zegt gewoon waar het op staat , en hij heeft nog gelijk ook kijk maar om je heen het zijn altijd die gasten met de grootste praatjes hebben altijd wat .

Wat ik nu zo leuk vind die mensen moet je er gewoon bij hebben in je vereneging dat zijn wel vaak de smaak makers in een vereneging gewoon lekker mee lullen en laat deze mensen wel in hun eigenwaarde, ik zelf denk altijd maar dat houd de mensen scherp .

Ik kreeg een berichtje uit Duitsland van de liefhebber die van mijn de duiven heeft gekocht met de mededeling dat hij heel goed had gepresenteerd met de jongenduiven daar uit en dat is leuk om te horen als het seizoen over is zal hij mijn de uitslagen mailen zodat ik dat kan gaan bekijken leuk en vast dank .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.