Veel liefde of een klein beetje gek

Ik denk zelf dat je in de duivensport een klein beetje gek moet zijn om duiven te willen gaan houden maar ook vooral heel veel liefde voor de duiven moet hebben anders kan ik mijn niet voorstellen dat je 365 dagen per jaar daar voltijd mee bezig kunt zijn en ik denk dat het laatste  wel van toepassing is veel liede voor de duivensport . Het is natuurlijk een hobby die echt heel veel tijd in beslag neemt en zeker als je op de hoogste treden wil gaan mee doen wand in deze tak van sport kun je het je zeker niet veroorloven om ook maar een dag de boel de boel te laten nee dat kun je wel vergeten .Ik hoor vaak duivenmelkers wel eens zeggen ik doe er bijna niets aan en mijn duiven zitten altijd bij de kampioenen en dan denk ik kom op ik geloof daar echt niets van , waar ik wel in geloof dat is dat duivenmelkers hun duiven hebben geleerd om om te gaan met de tijd die de duivenmelkers hebben om bezig te zijn met hun duiven en hebben een speciaal systeem daar voor hebben bedacht en dat heet volgene mijn een vast systeem en daar worden de duiven aan gewend en die weten dan ook precies hoe laat de baas thuis komt wand geloof mijn een duif weet precies de tijd waner zijn baasje thuis komt en ik noem dat bij zowel de duif als de mens een mechanisme dat vast zit in gebouwd zo kun je dus je eigen tijd bepalen en ook dan gewoon op het hoogste niveau mee spelen met de duiven. En wie mij gaat vertellen dat dit echt onmogelijk is dan kan ik je vertellen dat ik duivenmelkers kan die het wel op deze manier de duivensport beoefenen en ook al jaren bij de kampioenen zitten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.