Veel postiefe reacties

Als ik zie hoe veel posetiefe reacties die ik v.i.a mijn site binnen krijg over het verhaal dat ik heb geschreven over hoe te gaan beginnen met de duivensport dan staan ik daar best nog wel versteld van deze reacties komen vooral uit het noorden en dat kan ik best wel begrijpen en waarom ik dat kan begrijpen is voor mijn niet zo moeilijk hier bij ons in het midden van het land heeft de jeugd veel meer te doen dan de jeugd in het noorden bij ons kun je overal heen waar je maar wilt op het platteland ben je volgens mijn ook wat meer op je zelf aan gewezen  denk ik .Kijk maar hoeveel duivenmelkers daar nog zijn en ook de aantallen duiven die daar nog elke week nog worden in gekorft dat is vele malen meer dan bij ons in het midden van het land .Wat ik hier vooral hoor dat is ben je niet goed bij je hoofd of zo je denkt toch zeker niet dat ik elke morgen vroeg moet gaan op staan voor duiven echt niet ben gekke Gerrit niet nee lekker in mijn bed blijven liggen en tv kijken of met mijn vrienden leuke dingen gaan doen dat is veel leuker dus nee voor mijn geen duiven .

En zo denkt de jeugd dus over de duivensport en als ik eerlijk moet zijn kan ik ze zeker geen ongelijk gaan geven wand het is wel 365 dagen dat je met de duifjes bezig moet zijn en dat is natuur niet niks .Kijk naar de jeugd ze willen eigelijk alles maar zodra het om de dagelijkse verzorging aan gaat komen dan word al snel de steun van de ouders in geroepen. Even een voorbeeld we willen een puppy ja leuk pa en ma maar jullie moeten hem wel zelf gaan uit laten hoor de kinderen ja natuur doen we dat het is toch ons puppy de ouders nouw oké dan we gaan er eentje uit zoeken geweldig het puppy komt en de eerste weken gaat alles perfect maar het puppy wordt groter en groter en dan begind het ,pa of ma hij trekt mijn om hij wordt te sterk en om een verhaal kort te maken en vul dat maar zelf even in …………………….. zijn pa en ma de klos en zo zal het ook met de duiven gaan de jeugd wilt alles maar wel tot een bepaalde hoogte nee het moet geen moeite gaan kosten wand dat kan niet en dat is jammer .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.