Veel reacties uit alle delen van het land

Ik heb de laatste dagen veel reacties gehad van uit alle hoeken van het land dat is geweldig om te horen en te lezen en ik krijg ook de vraag of ik mijn mail adres nog even wil vermelden vermelden Henkvdlinden78@kpnmail.nl bij deze .De reacties die krijg zijn allemaal positief en bij al deze liefhebbers zijn zo goed als de hokken van de jongenduiven bij 8 9 10 6 11 5 en zo kan ik nog wel even doorgaan geen een afdeling is hier aan ontkomen weg de jongenduiven dat is de trieste balans. Veel duivenmelkers kunnen het niet meer opbrengen en stoppen per direct met hun hobby en dat is het resultaat van jaren achter elkaar te moeten zien hoe de jongenduiven worden verspeeld en dat is bij alle afdelingen. Dus wordt het nu tijd om aan de noodklok te trekken en te zeggen dit moet veranderen en gaan kijken waar het beter kan maar niet zo doorgaan dit betekent gewoon het einde van de duivensport dus actie is nu geboden .

Gisteravond werd ik op gebeld door de voorzitter van het n.p.o met de vraag of ik in gesprek zou willen met hem en de voorzitter van de Afdeling 7 wat mijn betreft geen probleem en als het kon nog deze week ik zei laat u maar horen ik ben er geen probleem. Hij wil dit gesprek om wat irritaties weg te nemen tussen mijn en de afdeling 7 een club genoot van mijn die nu nog op vakantie is vind het niet verstandig als ik alleen daar naar toe ga als het liefst was hij met mijn gegaan maar ik zei komt goed Jan bedankt in ieder geval vlor je aan bod maar ik ga gewoon en hoor wel wat de voorzitter te zeggen heeft tegen mijn .Ik weet van mijn zelf dat ik in de eerste instantie op kom voor mijn duiven en dat ik ook alles zal doen om er voor te zorgen dat deze op verandwoordelijk manier gelost kunnen gaan worden zonder dat ik mijn duiven kwijt raak door dat het wder het achteraf toch niet toe liet daar gaan ik voor en daar zal niemand mijn van af kunnen houden .Ik zal dan ook kenbaar maken dat dat mijn doel is en dat ik niet de genen ben die de duivensport schaden toe breng ik geef mijn duiven mee en verwacht van mijn afdeling dat deze dan de verantwoordelijkheid overneemt en er voor zorgen dragen dat de duiven op een goede manier worden geslost , dat is mijn vraag en doel ook . maar nogmaals ik weet als geen ander dat het weer heel onvoorstelbaar is .En soms kan ook de afdeling daar niets aan doen ,of toch wel want bij twijfel niet lossen en terug naar huis maar als de afdeling alles dan zo goed zou doen dan heb ik toch geen reden om dit alles te schrijven

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.