VEELS TE HEET

Wat een warmte dit is niet normaal ik kan bij mijn niet in de achter Thuin zitten gewoon over de 40 graden dat is niet gezond voor de mens en ik denk voor de duiven ook niet gisteren stond er nog een beetje wind dus ik dacht ik kan de doffers wel los laten en dat heb ik ook gedaan en ik was de doffers toch 20 minuten even kwijt maar toen ze terug kwamen heb ik heel snel de kleppen open gedaan wat hadden de duiven het warm ik kon mijn zelf wel voor mijn hoofd slaan dit doe ik nooit meer dit is en was heel onverstandig van mijn hier heb ik de duiven geen plezier mee gedaan en ik kon me zelf wel een klap voor mijn kop geven dus mijn advies is met heel warm weer de duiven lekker met rust laten ik heb de de doffers van morgen ochtend wat eerder los gelaten en ik zag dat ze dat wel even wat beter vonden dan gisteren ze klapperde er lekker op los dat was goed om te zien en naar dat de duiven een uurtje lekker hadden getraind heb ik ze binnen gelaten .Daarna was het de buurt aan de jongen die trainen er gewoon als gekken op los die zijn gewoon twee uur uit beeld geweest en komen dan terug met een snelheid dat je haast zou gaan denken die komen van een vlucht terug maar dat doe ik dus niet niet met deze warmte dat is niet aan te bevelen gewoon niet doen gewoon de duiven lekker laten trainen in de ochtend dan is er niks aan de hand Door de aan houdende warmte heeft de afdeling 7 besloten om de oude duiven geen twee nachten mand te geven maar gewoon een nacht mand en gewoon de vlucht Pt.St.Maxence aan te houden geen 412 maar 385 een verschil van 27 km terug maar het is dan voor mijn duiven nog altijd 385 km vliegen het is dan wel een verschil van 27 km korter vliegen en met een nacht minder in de mand is en blijft het warm heel warm en dan met een noord oosten wind 3 . Niet alleen mijn duiven maar ook die van de andere liefhebbers geld natuurlijk ook voor de duiven van de andere liefhebbers die mee zijn .Laten we niet vergeten dat onze duiven gewoon vijf uur moeten vliegen om op deze afstand van 385 km naar huis toe te komen is dat wel verstandig we wachten het netjes af wat de Afdeling 7 gaat doen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.