Verdriet

Ik heb altijd even contact met Bram Boode voor de vluchten en ik vraag hem dan even de  afdeling 6 inde gaten te houden en het liefst natuurlijk zijn vaste maat Jelger Klinkenberg .

En hij was mijn al aan het bellen en daar neemt hij dan even lekker de tijd voor mijn supper en terwijl hij dan alles even met mijn bespreekt verteld hij mijn dan in alle rust dat gisteren zijn vader is overleden .En dan ben ik stil en moet dat even tot mijn laten doordringen je bent stil en weet opdat moment niet wat je moet zeggen ik bel voor de duiven en Bram staat mijn gewoon netjes te woord .Ik kan niets anders zeggen heelveel sterkte met dit verlies .

En dan komt de vlucht en of het zo moet wezen de jaarling doffer de 65 vliegt een hele vroege prijs en zit in tijd behoorlijk los in Almere deze duif heb ik zelf gekweekt maar wel uit het aller beste van Bram en zijn pa en daarom draag ik deze uitslag en vlucht op aan zijn vader en de doffer heet dan ook van af vandaag de Boode doffer .Rust zacht .

In mijn vereniging was ik  2 en slotter van Wettum uit Hilversum 1 Robbin Richter uit Eemnes was drie en wat ik zag zetten hij weer een mooie uitslag neer ondanks de zeilen op de daken  en de verbouwingen die daar plaats vinden top . Van hartelijk gefeliciteerd .

Ik moet op dit moment nog twee doffers hebben en ik had 43 duiven mee .

 

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.