Verstandig of niet

Was vandaag even in Badhoevendorp moet even wat spullen voor mijn duiven hebben toen ik binnen liep was het stil en de mensen die daar aanwezig waren hielden zich netjes aan de afstand het coffee hoekje was op slot en niemand mocht daar ook in wel kon je omstebeurt koffie of iets anders pakken dus goed geregeld Frans Fanger was ook aanwezig en ik ging even op gepaste afstand van hem zitten en vroeg hem hoe het met de Familie ging het moest maar je kan niet anders toch klopt helemaal ik wilden even weten wat Frans dacht wat en hoe het nu zou gaan met de duiven hij vertelden mijn dat hij zeker niet vewacht dat je met de duiven mag gaan deelnemen aan de vluchten en zeker niet tot de maand juli dat antwoord had ik ook wel verwacht hij had de duiven allemaal verduistert zitten en had alles op een laag pitje gezet het heeft totaal nu totaal geen zin om de duiven naar het wedstrijd nievo te brengen ik zelf ben daar ook zeker niet mee bezig ik laat mijn duiven alleen smidag uit en begin dan om een uur met de jongenduiven los te laten en doe dit tot half drie daar na gaan de duivinnen los en deze haal ik om halfvier dan binnen en dan om vier uur mogen de doffers los en dan is het half zes en is alles weer gedaan.Dan de vraag breng ik mijn duiven zelf weg nee is dan mijn antwoord en waarom dan niet volgens mijn heeft het volgens mijn geen zin en ik wil mijn duiven niet te veel in conditie hebben mijn de duiven zitten op dit moment verduistert en ik wacht netjes af of de dag komt met de boodschap we mogen gaan beginnen maar tot die tijd staat bij mijn alles op een laag pitje.En wat betreft de jongenduiven is mijn antwoord heel duidelijk ja en zeker de winterjongen die zou ik zoveel mogelijk gaan weg brengen als je kan. Mijn jongenduiven doen het goed maar zolang de jongenduiven niet bij het huis weg trekken zal ik tot die tijd nog even geduld moeten hebben en geduld .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.