Vertrek duiven vriend Ton Tennekes

Heb gisteren met mijn duiven vriend Ton Tennekes gesproken en deze heeft mijn aangegeven te willen gaan samen vliegen met de comb van Dam Bisschop. Ton vroeg mijn wat ik daar van vond ik, zei hem dat is wel een mooi aanbod. En waarom ik dat vind deze mannen hebben veel verstand van duiven zie de uitslagen ze vliegen heel hard zowel op de dagelijkse vluchten daar bedoel ik de vitesse de midfond de dagfond en zeker niet te vergeten de overnacht vluchten daar hebben ze weer behoorlijk huis gehouden met velen kop prijzen. Maar ook met de jongen duiven vliegen ze aan de kop mee, deze mannen behoren bij de top van Nederland. Dus ja als je bij hun gevraagd word dan is de keus toch snel gemaakt volgens mij. Ik heb hem gezegd gewoon doen je kan zo veel leren bij deze mannen. Kijk je begint natuurlijk eerst s’morgens met de hond uit te laten heb je dat gedaan dan zorg je dat de koffie klaar staat. Dan ruim je eerst de tuin op en dan pas begin je met de duiven hokken schoonmaken en als dan iedereen aanwezig is neem je ook een bakkie koffie. Zo werkt het volgens mij dat zijn de beginselen van een goede duivenmelker. Ton ik denk dat je de goede keuze hebt gemaakt ik wens jou en je nieuwe vrienden veel vlieg plezier .

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.