Vier toppers uit Noord holland

Wat een verrassing krijg ik net een telefoontje van Jhon Boode uit Noord-Holland met de vraag Henk ik had je verteld┬á gezien de aanvraag van de jongenduiven bij ons dat het heel moeilijk zou worden om nog wat jongenduiven voor jou te kunnen kweken ik zelf had daar alle begrip voor en wat krijg ik nu vier jongen uit de toppers ik wist niet wat ik hoorde zie de foto’s die ik zojuist kreeg opgestuurd ik wist even niet wat ik moest zeggen hier ben ik echt heel blij mee Jhon heel erg bedankt .

De duiven gaan goed mijn jongenduiven worden goed gevoerd en je ziet deze met de dag groeien en nog twee weken en dan gaat alles naar de afdeling van de jongenduiven samen met de duivinnen en dan zet ik de doffers gelijk op weduwschap ik laat normaalgesproken nooit een jong achter bij de doffers ik denk daar nu even overna en dat doen ik omdat er nog niets bekend is van hoe en wanneer we zouden mogen gaan starten met de wedvluchten maar dat is even hardop denken .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.