Vleugel uit de kom

Gisteravond na de training van mijn duivinnen was ik bij het binnen halen een duivin kwijt ik dacht die komt zo wel maar wachten en nogmaals wachten maar geen duifje vervelend je wacht toch de hele avond en je kijkt maar naar buiten toe en hoopt dat het duifje alsnog terug komt maar helaas .De volgende morgen nog steedts geen duif oke dan de doffers er maar uit ik dacht wie weet zit ze er dan wel bij maar helaas niks jammer .Ik was klaar met de duiven en ik sloot alles af en ik ging op weg maar tijdens het rijden ging mijn telefoon af uw spreekt met de  vogelopvang Naarden met de docter wij hebben een duif van u binnen gekregen en onze vraag is wilt u de duif terug en mijn antwoord was natuurlijk wil ik de duif komen halen dat is mooi maar ik moet u daar wel bij vertellen dat de schouder uit de kom licht bij de duif en dat is wel een probleem ja dat begrijp ik . Wat ik wil voorstellen zegt de dokter we kunnen de duif uit zij lijden helpen dan geven we de duif even een spuitje ik dacht wat is dit nu en mijn antwoord daarop was met alle respect  dokter ik geef u toch ook geen spuitje als bij u de schouder uit de kom licht het was even stil aan de telefoon inmiddels stond ik al voor de deur en ik vroeg naar de dokter en deze kwam al met de duif aangelopen en gaf mijn de duif ik bedankte de dokter en gaf hem een kleine donatie . Ik ging op weg naar dokter van de sluis die had ik inmiddels al gebeld ik kon meteen langs komen en eenmaal daar aangekomen nam Stefan de duif in zijn handen en zegt gelijk de vleugel is uit de kom mooie duif henk maar hier is niets aan te doen je kunt hem voor de kweek houden en dat is het en daar kon ik het mee doen ik vroeg wel krijg je nog wat van mijn nee henk niet van jou .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.