Vlucht 2

De week gaat snel morgen alweer woensdag ik heb het aantal duiven die mee gaan weer opgegeven bij Lambert het worden er 42 wandt een doffer is weg gebleven dus 42 voor vlucht twee en dat wordt zaterdag ik den 190 km met de wind uit het noorden wordt het toch al snel drie uurtjes vliegen .

Mijn jongenduiven zitten nu allemaal in de lucht en draaien nu ook goed in het koppel ,en zoals ik al eerder had aangeven head ik het voer wat aangepast en moeten de jongenduiven als ik roep meteen binnen komen en dat gaat goed .

De jongenduiven die wat jonger zijn zitten nu ook al buiten en vliegen op hun manier van dak naar dak en deze laat ik de hele dag gewoon los en komen pas naar binnen als de doffers gaan trainen ,en ook deze jongenduiven luisteren al goed .

Ik hoop dat het ook zo zal blijven wandt met de jongenduiven weet je het nooit .

Een nieuwe liefhebber uit mijn vereniging had mijn een mailtje gestuurd met de vraag of ik wat jongenduiven voor hem te koop had ik moest hem helaas teleurstellen ik heb hem gezegd dat hij het beste maar contact kon opnemen met Bas Tiel .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.