Vlucht drie

De duiven zijn gelost in België in de plaats Quievrain voor mijn duiven een afstand van 239 km iedereen was in de veronderstelling dat de duiven niet zouden worden gelost het weer was niet echt goed op dat moment maar het weer klaarde op en de duiven werden om half twaalf gelost . Loes draaid snel de lijst uit om te kijken hoe laat de duiven konden komen en gezien de wind rekende ik uit dat de duiven rond kwart voor twee moesten gaan vallen en de eerste die viel op 13.45 precies en het een jaarling de 66 een doffertje met veel pit en ook nog uit de goede lijn van mijn Lambrechts doffer de 70 .

Het was opdat moment goed warm geworden e n dat kon je ook goed merken mijn duiven hadden goed dorst ,het verloop was wat minder dan de week daarvoor maar van de 39 duiven  vielen er 21 in de prijzen en op dit moment moet ik nog drie duiven hebben .

En weer waren het de doffers die aan de kop zaten Bram die had mijn nog even gebeld en vertelden mijn dat hij bij Jelger Klinkenberg ging kijken en wat ik later begreep ging het daar weer supper goed ,ik belden even naar Bram toe en vertelden hem dat het weer de doffers waren die aan de kop zaten en dat mijn duivinnen het wat lieten afweten waarop Jelger op de achtergrond riep je voert ze te veel en als dez mannen het zeggen zal het wel waar zijn dus op letten dank mannen .

 

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.