Vlucht twee

Vandaag vlucht twee en de duiven gingen om 8 uur los en met een kalme n.o. wind werden de duiven gelost in Asse Zellik voor mijn duiven een afstand van 175 km even de lijst uit draaien  ik naar de meters en naar de wind dan zouden de duiven met twee en half uur terug moeten zijn .Alles staat klaar en de duiven mogen gaan komen het is 10.10 e  ik loop nog even naar de voorkant van mijn huis en zoals gewoonlijk zien ik weer stof op de tafel en richel even een doekje pakken en schoonmaken ,ik ben klaar en loop terug naar het hok en ik zie een bonte duivin aankomen snel is ze geklokt ik kijk en zie 10.22 ik denk dat moet vroeg zijn ,ik geef de tijd door aan Loes en die zegt dood leuk dan zit je laat en ik denk oké maar ik zie de duiven komen als of deze op de hoek zijn los gelaten . Ik word gebeld en de liefhebbers vragen hoe laat zit je ik kijk op mijn klok en ik zie 10.22 staan en geef dat door en weer wordt ik gebeld en ik kijk weer op de klok 30 duiven al thuis in een goede drie minuten ik toets even terug en ik zie nu 10.18 staan en nog een op 10.18 en nog een op 10.20 en toen was ik de weg even kwijt ik denk hoe kan dit nu even denken en ja hoor ik moest zo nodig de tafel voor schoonmaken en de drie duiven die waren in die tijd al gevallen dus nooit meer doen .

De 1054765 was weer de eerste ik had deze ook als eerste getekende gezet en hij liet het weer zien dat hij uit het goede houd is gesneden de 765 is de Boode cr ik heb hem zo genoemd naar Bram zijn vader die helaas verleden week is overleden .

De eerste prijs ging vandaag naar Robbin Richter uit Eemnes ik had ook niet anders verwacht de tweede plek was voor Schlotter v Wettum uit Hilversum en de derde plaats  voor de Comby Hartog uit Laren allemaal van harte gefeliciteerd .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.