Vlucht twee jongenduiven

De jongenduiven gaan zaterdag naar Minderhout voor mijn duiven is dat 109 km en het is nog steedts opleren de vlucht die gaat tellen voor het kampioenschap is Duffel en dat is voor mijn duiven 148 km maar eerst maar even zaterdag af wachten hoe dat verloopt ik hoop beter dan verleden week de duifjes bleven maar vliegen en waren niet naar beneden te krijgen dus ik ben benieuwd wat het gaat worden dit wordt zeker vervolgd. Mijn ouden duiven hebben een week rust en deze zal ik dan zaterdag zelf gaan weg brengen voor hun is het volgende week Melum dit is de een na laatste midfond vlucht voor hun en dan is het voor mijn doffers klaar ik twijfel of ik toch misschien een dagfond vlucht ga mee doen maar dat weet ik nog niet zeker we gaan het wel zien eerst maar de jongen zaterdag .

 

 

 

 

zaterdag afwachten hoe dat verloopt

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.