Vlucht twee zit er op

En vandaag de tweede vlucht geweest 208 km met een noorden wind kwamen de duiven goed naar huis terug en waren het de oudere duiven die het voortouw namen mijn jaarlingen hadden het iets moeilijker maar op een na zijn ook deze weer thuis de lossing was de gehele afdeling 7 en het aantal duiven dat mee was 19500 duiven en dat was voor mijn jaarlingen de eerste keer maar niet ontevreden 24 duiven mee en17 in de prijzen .

Afgelopen week stond ik in het spoordekampioenen bij de grootmeesters best leuk om te zien en natuurlijk ook leuk .

En ik zag dat mijn duivenvriend Theo Cirach weer heeft uit gehaald een dikke eerste plaats goed gedaan man ga zo door .

En zo komen mijn doffers elke week naar huis toe alles netjes schoon en de dames die op ze wachten ik denk dat er veel liefhebbers zijn die mijn voor gek verklaren wat een werk man doe normaal . Maar ik weet niet beter ik doe dit al zolang ik in de duivensport zit maar geloof mijn ik ben vaak jaloers op de liefhebbers die het op de boeren manier doen maar ik wou dat ik het kon het zit in het aard van het baasje en nogmaals iedereen moet zelf weten hoe hij of zei het willen doen .

Het is nu 8 uur en ik zit nog steedts te wachten op een duif  je blijft maar in de lucht kijken en je denkt dan waar zit je nu stommert maar het is altijd jammer als een duif achter blijft maar misschien komt hij morgen ik blijf optimistisch maar ook dat is de natuurlijk de andere kant van de duivensport.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.