Vol verwachting wachten wij af

Zoals ik het nu heb begrepen en heb vernomen zijn er bij het n.p.o. twee bestuursleden op gestapt en dat is natuurlijk niet best wat nu hoor ik iedereen denken en zeggen ja wat nu ik denk dat rest van het bestuur zich zelf nu moeten gaan afvragen moesten wij niet naar een hoger level ja volgens mijn wel maar als je het niet met elkaar eens kan worden en laat staan geen eens met je eigen achterban dan is er volgens mijn maar een advies aan het huidige bestuur stap op er zal een nieuw bestuur moeten komen en wel op een zeer korte termijn en nu vraag ik dan ook aan al die mensen die het hele n.p.o niet zagen zitten met al hun nieuwe plannen staan dan nu op dit is jullie kans en meld je aan vol verwachting klopt mijn duivenhart ik ben echt benieuwd waar en waneer dat zal gaan gebuuren zelf denk ik nooit en waarom niet omdat je het nooit goed kan doen je kan het namelijk niet iderreen naar de zin maken en dat is het grootste probleem en dat geld niet alleen voor de duivensport dat geld eigelijk overal er is altijd wel wat.Maar wat ik wel weet is dat je het toch met elkaar moet gaan doen . kijk maar om je heen er zijn altijd mensen die denken hun eigen wil er maar door heen te willen drukken dat gaat echt niet werken je zal het met ze allen moeten doen daar heb je een bestuur voor nodig en het bestuur legt dan de plannen voor aan haar achterban en deze kunnen dan midels een stemming laten blijken of ze het er mee eens zijn en dat is volgens mijn de enigste manier om alles weer op de goede weg te krijgen.we wachten netjes af word vervolgd.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.