Voor de oude duiven zit het er op

Voor de oude duiven is het klaar de laatste vlucht is afgelast wegens het warme weer en word ook niet meer vervlogen dus klaar is het gelukkig kan ik wel zeggen het was zwaar voor de duiven bijna geen makkelijke vlucht gehad maar ik kan wel zeggen dat de duiven het geweldig hebben gedaan en hoog in het kampioenschap zijn geëindigd ik ben over al deze vluchten maar twee duiven kwijt geraakt .Ik doe nu nog drie na vluchten mee met de jongen duiven en dan is het voor mijn en de duiven rust en kunnen we de duiven met rust gaan laten geen druk er meer op ze mogen doen wat ze willen ik heb de duivinnen er weer bij gelaten en tot dat we op vakantie ga mogen ze bij elkaar blijven en dat is tot 22 september dan gaan ik de duiven scheiden en kunnen ze gaan genieten van hun wel verdiende rust .En als ik dan terug ben dan gaan we kijken welke duiven er mogen blijven en wie niet dat is voor mijn tocht wel het moeilijkste wie de meeste prijzen heeft die mogen blijven en wie het hebben laten afweten op de vluchten moeten plaats gaan maken voor de jongen garden zo gaat dat in de duiven sport .maar we laten de duiven eerste gewoon gaan en kijken dan wel hoe het gaat als ik terug ben .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.