Voordeel of nadelen

Wij hebben mogen stemmen of wij  mee gaan mee vliegen in de afdelingen5 en 6 dit gaat dan  om de sector vluchten .de huidige afdelingen 8 en 9 willen van de afdeling 7 af dus moeten wij kijken wie ons wel wil en wat het voor ons gaat beteken wat ik nu hoor is dat het wel een stuk duurder gaat worden voor ons duiven maar wat is duurder ik hoor dat de manden waar onze duiven in vervoerd worden te klein zijn voor de containers van 5 en 6 dus dat is dan wel een probleem maar ook daar zal wel weer een oplossing voor zijn maar laten wij niet op de zaken vooruit gaan lopen en gewoon afwachten of alles wel door gaat en kijken wat het besten voor de duiven is.Even terug naar de bonnen verkoop ik zie bonnen voorbij komen waar eigelijk of nauwelijks tot weinig op word geboden en als ik dan de namen van deze liefhebbers zie dan kan ik niet begrijpen dat deze nog een bon weg schenken met alle respect maar ik vind het gewoon te belagelijk voor woorden deze liefhebbers hebben zelf voor veel geld hun duiven aangeschaft en zien hun bonnen voor nog geen 30 euro weg gaan .nogmaals ik kan niet in de portemonnee van de liefhebbers kijken voor hun is 30 euro misschien veel geld en kunnen zij  op deze manier toch aan een jongen duif komen van een top liefhebber.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.