Vraag naar bonnen

Het is natuurlijk altijd leuk dat je gevraagt word door verenegingen om een bonnetje te schenken en ondanks dat mijn seizoen niet is gegaan zoals ik had gehoopd ben ik toch wel vereerd dat ik gevraagd word .Ik geef heel weinig bonnen weg hebbditvin mijn hele duiven geschiedenis drie keer gedaan en de duivenmelkers die deze hadden gekocht hebben tot op vandaag daar nog steedts plezier van en dat is natuurlijk altijd leuk om te horen .

Bij mijn staat de duivensport niet op nummer een mijn werkzaamheden en mijn familie staan met stip op nummer een en dan komt bij mijn pas de duivensport en dat zal ook altijd blijven mijn werk daar moet ik mijn geld mee verdienen en dat kan ik niet zeggen van de duiven die kosten alleen maar geld .Mensen vraag vaak aan mijn kun je rijk worden van de duivensport dan is mijn andwoord in deze tijd zeker niet de sport loopt steeds meer achter uit de mensen die rijk zijn geworden van de duiven dat zijn duivenmelkers die een stam met duiven in jaren hebben opgebouwd waar nu nog op de dag van vandaag de meeste liefhebbers nu hun hokken mee hebben op gebouwd en daar nu ook wat centen mee kunnen verdienen maar rijk worden dat is altijd leuk maar je bent noch altijd afhankelijk van de mensen . Voor het grote geld ben je volgens mijn aangewezen op de buitenlandse duivenmelkers die willen en hebben nog het geld om de goede duiven te kunnen kopen .

Kreeg gisteren de lijst van Jelger Klinkenberg te zien en hij staat gewoon weer boven aan en dat doet deze man al jaren top duiven en een top duivenmelker van harte gefeliciteerd.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.