Vriend Ton stenekes

Vanmiddag even gebeld met mijn vriend Ton hoe het met hem ging hij is lekker drie weken op vakantie met Anita even lekker tot rust komen en genieten van het mooie weer Ton is een top kerel staat altijd voor iedereen klaar en is nergens te beroerd voor waar hij ook is de helpende hand van Ton gaat altijd mee en of het nu een schilderklus is of de thuin schoonmaken het kan állemaal Ton is altijd van de partij .Als de mensen Ton zien lopen dan groeten ze hem ook met veel plezier en Ton kennende groet hij dan ook netjes even terug .Ton is ook altijd een man die van een grapje houd en is ook zeker niet te beroerd om even een salto te maken samen met de honden riem van de buren gewoon even uit de losse pols hup en daar vliegt Ton door de lucht en onder veel applaus staat Ton dan weer op en bedankt de mensen en weet niet hoe snel hij naar Anita toe moet wand in dit geval was het geen grapje maar zag Ton de honden riem niet en ja daar vloog Ton door de lucht en volop op zijn borst en dat is zeer pijnlijk blijkt achteraf maar dat gaan we niet natuurlijk niet de mensen vertellen wand die weten niet beter dat Ton is aan genomen bij Bassie en Adriaan .Ton komt goed man ik weet zeker dat Anita goed voor je zal zorgen .

Twee weken geleden heb ik het licht bij de duiven eraf gehaald en als je nu ziet hoe snel de rui al begind niet normaal .Ik moest wel even aan een mailtje denken die ik in juli kreeg van een  kunstenaar die vroeg of ik hem aan veel duiven pennen kon helpen ik zei nee helaas niet en ik vroeg hem waar hij dit voor wilde gebruiken en hij andwoorde ik wil daar een duiven pak van gaan maken ,ik dacht eerst die neemt mijn in de maling maar dat bleek al snel niet het geval te zijn.Ik heb hem gemaild dat de rui is begonnen en dat ik zoveel mogelijk duiven pennen zal gaan verzamelen .En wat schept mijn verbazing hij mailden mijn terug dat hij daar heel blij mee was hij stuurden mijn een foto hoe hij dacht dat de duif er zou moeten gaan uit zien .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.