Vriend

Wat is een vriend in mijn ogen zou daar de betekenis van zijn dat is iemand die je dag en nacht kunt bellen en waar je alles mee kunt delen dat is in mijn ogen een vriend .Hoe vaak hoor je niet het woord vriend let daar maar eens op dat is eigenlijk de hele dag door maar als je vraagt wat is de betekenis van het woord vriend weet je dat dan is het stil en moeten we even gaan na denken.

In de duivensport is dat in de laatsen jaren wel terug genomen het woord vriend als ik nu terug denk aan de jaren dat ik zelf ben begonnen met de duivensport toen ging alles veel gemoedelijker en hielp iederéén elkaar nog nu is dat ook nog wel maar veel minder als toen nu is het echt ieder voor zich zelf en dat is vandaag de dag de mentaliteit van de duivensport.

Het woord vriend en helpen dat zijn twee woorden die volgens mijn bij elkaar horen en niet alleen in de duivensport maar dit geld voor alles gisteren. hoorden ik dat twee nieuwe leden zich hadden aangemeld bij een duivenvereneging en gelijk werd daar spontaan jongenduiven voor geregeld om mee te kunnen vliegen in het nieuwe duivenseizoen en dat is wat ik bedoel te zeggen dat er nog steedts liefhebbers zijn die dat meteen spontaan doen supper .

Waarom schrijf ik dit nu eigelijk als ik nu zie en zelf ook hebt ervaren hoe vaak zijn mensen niet op hun ziel getrapt en dan achteraf horen dat het allemaal maar niks was dan kan ik best begrijpen dat deze mensen denken bekijk het maar ik geef niks meer weg .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.