Vrijdag daar zit je dan

Wachten op mijn jongenduiven die nog niet zijn gelost volgens de laatste bericht geving is er nog inversie op de vlieg lijn en krijgen wij nader bericht na tien uur .en daar was ik al bang voor vrijdag was de beste dag om te lossen zie foto in Almere half 10 geen zuchtje wind en de lucht dicht en grijs hoezo de beste dag om te lossen .

Ik weet wel dat het steedts moeilijker gaat worden om gemotiveerd te blijven het is elke week wel wat met het weer en ik kan het de afdeling niet kwalijk nemen hoor ook voor hun is het elke week weer hopen dat alles naar behoren zal verlopen. Ik weet wel dat ik alles er aan heb gedaan om mijn jongenduiven zo goed mogelijk te hebben voorberijd maar tegen de natuur daar kun je niet tegen op .Maar laten we van het goede uit gaan en hopen dat de jongenduiven goed naar huis terug kunnen komen .

Gisteravond tijdens het in korven hoorden ik het verhaal dat het mis was gegaan op de vlucht  Hazeldonk en dat veel jongenduiven zijn achter gebleven van de vereneging uit Soest en daar zitten toch niet de minste duivenmelkers maar ook die worden niet gespaard .En wat nu gaan we stoppen of door gaan op de natour of spelen wij door tot dat de hokken leeg zijn .

Ik weet wel dat het elke week weer moeilijker wordt om weer gemotiveerd te blijven en met in je achter hoofd komen mijn jongenduiven wel terug en heb ik het goed gedaan ik weet dat ik mijn jongenduiven goed heb voorbereid en dat ik ze heb geleerd om naar huis terug te komen maar nu zitten ze met een paar duizend jongen in de wagen en dat is wel even iets anders nu ben ik niet die bepaalt dat ze los kunnen nee dat is wel even een ander verhaal nu staan zei er alleen voor en ik kan alleen maar zeggen ik heb er alles aan gedaan nu is het aan hun .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.