Waar blijft de verkoeling

Vanavond de laatste dagfond vlucht in korven en dan zit deze discipline er ook weer op ik zelf moet morgenavond de jongenduiven weer in korven voor een vlucht van iets meer dan 200 km ik hoop dat de weersvoorspellingen wel wat beter zijn en dat het weer zich netjes zal gaan gedragen ze geven regen en stevige onweersbuien op dus het zal mijn gaan benieuwen wat het gaat worden ik wacht netjes tot morgen af en kijk wat dan het weerbericht is voor de zaterdag en als deze mijn dan niet aan staat dan korf ik mijn duifjes niet op deze vlucht in en zal ik mijn duiven dan gaan inkorven voor aankomende maandag .Maar het is nu pas donderdag dus we hebben nog even de tijd. Wat ik wel hoop dat de beloofde verkoeling wel op komst is wand dit is echt niet meer normaal op vakantie dan gaat het nog wel maar zo op deze manier nee dat is voor mijn te heet en met mijn velen anderen. Maar wat wij ons moeten gaan realiseren dat is dat dit weerbeeld zich steeds vaker zal gaan laten zien en dat het weer steedts exstreemer zal gaan worden in Nederland daar komen wij niet meer onder uit en ook de duiven niet.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.