Waar ging het goed mis

Waar ging het afgelopen zaterdag goed mis en dan heb ik het over de dracht op minderhout ik zelf ben er dan nog 13 kwijt maar heb gisteren heb ik een jongen duif op gehaald in Loosdrecht bij meneer timmer en deze vertelde mijn dat hij er zelf ook nog 18 kwijt was en dat de duiven die worden op gegeven door het hele land zitten . Dus waar ging het weer mis en ik zeg weer wand dit is niet de eerste keer hoe lang moet dit nog zo blijven door gaan wanneer stoppen we eens met deze stommen lossingen Het duifje wat ik gisteren op haalden was er slecht aan toe brood mager ik bedankte meneer timmer en ging terug op huis aan thuis aan gekomen was het duifje overleden zo verzwakt was het beestje bedank afdeling 7 voor deze mooie lossing bedankt dat jullie weer zoveel duiven de dood in hebben gejaagd bedankt voor jullie vakkundigheid wat betreft de lossing van af gelopen zaterdag mijn advies aan de afdeling 7 gewoon zo door blijven gaan wand dan is het snel gedaan met de duiven sport .
Een ding kan ik u wel vertellen dit heeft niks meer met de duiven sport te maken en gelukkig delen heel veel liefhebbers met mijn dit maar nu wat te doen om dit in de vederen toekomst voor te kunnen blijven goed luisteren en bij de minstens twijfel niet lossen en de duiven terug naar huis dat is mijn advies zo voor kom je dat je deze vervelende rampen kunt voor komen .Naar mijn idee is het volgende gebuurt wij de afdeling 7 konden niet lossen te weinig trek en blauw in de lucht dus we wachten en met ons wachten vele afdelingen maar dan het bericht we gaan los maar bij ons in de polder zit pot dicht ik zag de buien al aan komen de duiven los geen goed vertrek en dan ook nog met de regio A dan kon ik je al voor spellen dat het mis zou gaan de duiven hebben niet goed weg kunnen komen en het resultaat is dat de andere afdeling hebben die ook hebben gelost zie lossing berichten allemaal om die tijd de duiven moeten elkaar hebben gekruist zie het resultaat de duiven zitten door het hele land en dat is wat er gebuurd is dit kan niet anders daarom zitten de duiven door het hele land .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.