Waar heb ik een hekelaan

Ik heb een hekel aan mensen die niet eerlijk zijn en aan mee lopers dat is waar ik mijn het liefste van distantiër en niet vergeten jongenduiven dat is echt niets voor mijn je kunt nog zo je best doen het zijn de jongenduiven die de dienst uitmaken doen precies waar zin in hebben en als je dan denkt ja nu heb ik ze allemaal binnen dan heb je weer een slimert die weet hoe hij door de rinkel weer naar buiten kan en geloof mijn die andere die denken dat is lekker we gaan nog even mee naar buiten en daarom heb ik een hekelmaan die kleine op donders .Ik ben altijd blij als de jongenduiven de lucht in gaan en hun rondjes gaan vliegen .

Morgen gaan ik even naar Bach in Deil ik wil even kijken of de planken die hij nu heeft beter dan de mijnen zijn en mocht hij mijn daar van overtuigen dannruil ik mijn planken in ik heb soms dat er wel eens duiven doorlopen zonder dat ze zijn geconcentreerd en dat wil ik graag zien of dat kan worden voorkomen.

Gisteren avond werd ik op gebeld door een duivenmelker uit Zaandam met de mededeling dat hij van mijn een duif had opgevangen de 1352013 ik zeg tegen de man deze duif ben ik al negen maanden kwijt ja dat kan wel kloppen de duif lijkt precies op het soort wat ik zelf heb zitten een gek verhaal en wel om de volgende reden al mijn jongenduiven worden altijd voorzien van een stempel in bijde vleugels en ik stempel deze altijd op de laatste twee  slagpennen waarom daar vraag je dan dit om als de duif gaat ruien dan zijn die pennen meestal als laatste aan de buurt dus een gek verhaal maar de liefhebber wil de duif graag houden ik geef de man maar het voordeel van de twijfel en zal hem het kaartje op sturen .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.