Waar naar toe

En daar bedoel ik mee met de duivensport het wordt als ik alle verhalen mag en moet geloven alleen maar beter en we gaan daar allemaal van mee profiteren als ik alles mag geloven war er verteld en geschreven wordt .nu ik hoor anderen verhalen de duivensport wordt er alleen maar slechter en duurder van en dan hebben we het nog niet gehad over de terug loop in de duivensport kijk om je heen en luister ik hoor alleen maar negatieve dingen mensen die de duivensport al hebben verlaten en er volgen er steedts meer kan ik dat begrijpen ja zeker kijk maar in het dagelijkse leven alles wordt steedts maar duurder en de mensen kunnen maar bijna rond komen met hun centen dus als je dan een keuze moet maken dan is dat snel gedaan toch en zeker met wat er nu allemaal speelt in de duivensport het wordt niet goed koper steedts minder leden en dat betekent ook minder inkomsten dan en de onkosten die blijven maar stijgen dus hoe willen de heren dit dan gaan doen staan er ergens in Nederland bomen waar geld aan groeid ik zelf ben ze nog niet tegen gekomen maar wat ik wel weet is dat mijn houden de heren niet voor de gek ander kunnen ze misschien wel met hun mooie praatjes om de thuin lijden maar ik zeg je dit het verval is daar en dat kunnen wij niet meer stoppen ook niet met de alle mooiste praatjes nee vergeet dat maar wees eerlijk tegen de mensen en kom met iets aan dat iedereen kan begrijpen maar niet met voorstellen die de dood klap gaan betekenen voor de duivensport denk daar maar eens aan en luister wat er wordt gezegd en denk niet ik heb het hier nu voor het zeggen mijn wil is wet en dat is nu de grootste fout die je kunt maken dat moet je nooit doen maar daar komen de heren dan wel van zelf achter hoop ik .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.