Waar trek je als duivenmelker je grens

Gisterenavond heb ik veel contacten gehad met diverse duivenmelkers over het verloop van de dracht van gisteren, bij mijn valt het mee ik ben nog drie jongenduiven kwijt en dan mag ik zeker niet mopperen als ik dan de aantallen hoor van mijn collega’s duivenmelkers dan wordt je daar niet echt vrolijk ,en dan vraag ik waar trek je voor je zelf de grens .

Ik zelf korf mijn jongenduiven gewoon vrijdag avond  in voor de vlucht van uit Duffel voor mijn is dat 147 km ik heb daar ook alle vertrouwen in dat mijn Jongenduiven het kunnen ,ik heb besloten om geen jongenduiven meer thuis te houden ik zal deze gewoon gaan spelen wat ik weet en zeker geleerd hebt je komt te kort op de vluchten met de jaarlingen, geen ervaring dat doet je de das om en daar wil ik nu verandering in gaan brengen . Ik weet mijn dat mijn  jongenduiven goed  zijn en dat laten de jongenduiven ook zien tijdens de training en daarom heb ik alle vertrouwen in .

Voor alle duidelijkheid ik blijf wel verantwoordelijk voor het wel zijn van mijn jongenduiven ik zal dan op een verantwoordelijk manier met mijn jongenduiven om gaan .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.