Waarom moet dit

Het klopt inderdaad dat het N.p.o af wil van de taart vluchten , mijn vraag is dan waarom moet dat nu alles gaat volgens de spelregels en iedereen is blij met deze vluchten dus kan ik het echt niet begrijpen waarom dit moet gaan stoppen ik denk dat hier zeker het laatste woord nog niet over is gesproken wordt zeker vervolgd .

Wat kun je doen om de rui goed te laten verlopen deze vraag hoor en lees je vaak wat moet je exstra gaan doen volgens mijn is het gewoon goed voeren tot dat de laatste pennen er uit zijn gegooid en terug zijn gezet pas dan kan je de duiven pas wat zuiniger gaan voeren eerder niet, maar als je de duiven tijdens de duiven gewoon laat trainen dan voer je wel anders wand dan verbruiken de duiven meer energie .Maar als je de duiven gewoon vast houd dan moet je goed opletten dat de duiven niet te zwaar gaan worden duiven die te zwaar worden zijn echt niet de beste ik noem dat vol vreters en deze duiven verwijder ik van mijn hokken .Kijk maar naar de beste duiven op je hokken daar kun je voeren wat je wilt die blijven gewoon op gewicht deze duiven  pakken wat ze nodig hebben en eten echt geen korrel meer .

Wat zijn goede duiven als ik dat zou weten was ik snel klaar ,ik weet niet wat een goede duif is gelukkig kun je er niet in kijken .Wat ik heb geleerd dat is dat als je kijkt bij de goede melkers en ik ben bij heel veel goed melkers op de hokken geweest en wat mijn dan altijd op viel dat hun goed duiven altijd strak in het pak zaten .Zet nu maar tien duiven bij elkaar en kijk maar welke daar het mooiste bij zit neem die maar mee en dat is ook bij de jongenduiven het geval je hebt natuur ook uitzonderingen .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.