Waarom moet dit nu

Gisteren zijn de duiven met hoge snelheden naar huis toe gekomen en bij mijn op de hokken is alles weer terug gekeerd de helft was droog de rest van mijn duiven waren echt nat en mijn vraag is waarom moest dit nu waarom van de vlieglijn afstappen terwijl op de vergadering is duidelijk aangenomen en besloten om wat er ook gebeurd dit niet te zullen doen en toch is dit gebeurd waarom dan een voorstel aan nemen en de leden laten stemmen om dan vervolgens te hier als bestuur niet aan te houden .En dan worden de leden boos en terecht natuurlijk dan krijg je als bestuur van de afdeling 7 veel boze mailtjes en kritiek en wat zeker terecht is dus nogmaals houd u aan de besluiten die zijn genomen in de vergadering en respecteert de stem van u leden zo voorkomt u een hoop problemen .

Bij mijn ging het redelijk tot goed een mooie vroege duif en de rest kwam daar achter aan waaien mijn jaarlingen zijn allemaal thuis en daar was ik best wel wat huiverig voor slecht weer met een dichte lucht en vlink van de originele vlieglijn af dat is vragen om problemen maar de duiven zijn thuis gelukkig .Kreeg gisteren nog wel een belletje zie foto van een duif die was aan gehouden onder weg je hebt natuurlij ook altijd duiven die zich niet aan de regels kunnen houden en dan krijg je dit ,ik hoop dat ik dit bonnetje kan declareren bij de afdeling 7.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.