Nu begrijp ik waarom

Gisteren avond kreeg ik een berichtje toe gestuurd van Bas Tiel uit Huizen met het bericht dat de jongenduiven een sprong gaan maken van honderd km ik denk oké dan maar waarom is dat hij legden mijn dat even snel uit en vertelden mijn dat het te maken zou hebben met de inkorving van donderdag  volgende week dan krijgen de jongenduiven namelijk een vlucht van 400 km en een nachtje mand exstra ik zeg nog dat is lekker niet alleen voor mijn maar wat denk je van de duivenmelkers in Lelystad en om streken waarom moet dit wat heeft dit voor netjes opgehangen .Even  Jan Lamers gebeld en gevraagd hoe het nu zat en na wat uit leg kan ik het nu wel beter begrijpen ik ben dan ook terecht net even op mijn vingers getikt door mijn club genoot Robbin Richter en hij wees mijn er op dat verleden week ook de sprong 100 km was en ik moet inderdaad toe geven dat dit helemaal klopt.Maar mijn hoofd staat en is er niet helemaal bij en de reden daarvoor is dat de hond van mijn zoon heel erg ziek is en uiteindelijk het gevecht zal gaan verliezen. Maar ik zal dan ook bij deze mijn oprechten excuses naar de afdeling 7 toe maken sorry en bij deze  bedank ik mijn club genoot  Robbin .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.