Warm en nog eens warm

Vandaag 32 graden Celsius gelukkig staat er een windje anders kan je niet buiten zitten bij mijn voor is het wel uit te houden maar achter hoef je niet te komen de zon brand zo hard dat is niet normaal ik ben dan ook blij dat de vlucht van donderdag is verplaatst naar vrijdag dat is een kleine honderd kilometer minder, maar zaterdag zijn er veel onweersbuien en zware regen op komst dus dat ziet er niet al te best uit dus ik hoop nu maar dat het allemaal mee zal vallen en dat de duiven op normalerwijze naar huis terug kunnen komen .Vanochtend heb ik de jongenduiven weer weg gebracht en deze zijn ook allemaal weer terug ik blijf dat om de dag doen net zolang dat ik kan gaan in korven op Breda en daarna als alles goed blijft gaan dan is het Minderhout en als we dat hebben gehad gaan we beginnen aan Duffel dat is voor mijn duiven de eerste wedstrijd vlucht maar tot die tijd blijf ik de duiven zelf weg brengen.Ik hoop dat het dit jaar wat beter gaat en dat ik de duifjes lekker kan gaan spelen en ze gelijk kan voorbereiden voor het jaar daar op we gaan het zien ik hou u op de hoogte .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.