Wat de gek daar voor bied

Mensen vragen mijn Henk is een duif echt zoveel waard en dan zeg ik het is wat de gek er voor geeft of in dit geval daar voor bied.nee het is niet normaal maar het gebeurt gewoon en als deze mensen morgen bij mijn gaan aan bellen zijn deze natuurlijk van harte welkom maar dat zal echt niet gaan gebeuren maar nogmaals het is altijd mogelijk gewoon blijven hopen.Maar kijk om ons heen en hoor wat een voetballer verdient of een tennisser en dan kan ik wel even door gaan en waarom moeten deze mensen zoveel geld verdienen maar kijk eens naar Jan de arbeider die werkt zijn eigen een slag in de ronden voor een gewoon salaris van tweeduizend euro en moet daar echt alles van doen en als je dat dan wilt gaan vergelijken met de mensen die miljoenen verdienen dan hangt in hun ogen de weegschaal wel heel er scheef in de wereld van vandaag .En daar zit hem nu net het probleem de een heeft alles en de ander heeft haast niets en als je dan de bedragen hoort die worden betaald voor de duiven ja dan houd ik maar mijn mond dicht .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.