Wat een dag

Vanochtend om negen uur ben ik op weg gegaan naar Ameland om een jongenduif op te halen de beste man heeft de duif netjes op de boot gezet voor mijn zodat ik niet hoefde over te steken met de boot hier voorvwil de liefhebber hartelijk danken .Enntoen op weg naar huis terug ging de telefoon ik heb een jongenduif van u dat is geweldig ik ben onderweg en rij nu net weg van Amenland geeft u mijn even het adres dan kom ik hem gelijk ophalen .Het was even stil en ik  hoor de beste man zeggen de duif in Hoogerheide zit prima ik kom er nu aan Loes was bij mijn en tikt het adres in en zij zegt dat wordt wel een lange dag ,ik kijk op mijn navigatiesysteem en ik zie dat het 299 km daar na toe rijden is . Dat wordt dus drie uur rijden en daar gaan we dan wat een dag zeker een om nooit te vergeten . De duif stond netjes voor mijn klaar zoals was  afgesproken ik pakte de duif en ik wil dan ook de moeder bedanken voor de verzorging en het  opgeven van mijn duifje en gelukkig weer twee duifjes thuis en als verassing zaten er nog twee in mijn ren dus nu nog 12 onderweg .

Ik ben de hele dag gemaild en gebeld door liefhebbers uit het héle land en met de meest schrijnende verhalen over hoe het bij hun is gegaan met de jongenduiven de hokken zijn echt helemaal leeg en bij sommigen is meer dan helft weg en bij weer ander weer iets minder maar over de hele linie genomen is het een drama . Het is gewoon niet meer te geloven wat er nu met de jongenduiven gebeurt .Morgen bel ik met het N.P.O.en neem zelf het voortouw en vraag een dringend gesprek aan met hun en geloof mijn ik zal mijn zeker niet laten af wimpel en ook zal ik zeker de weg naar de media niet gaan schuwen .De afdeling 2000 die gaan nu alles in het werk stellen om bij hun het jongenduiven spel te gaan aan passen .Ik hou jullie zeker hier van op de hoogte .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.