Wat een drukte

Gisterenavond heb ik mijn doffers en duivinnen ingekorft voor de vlucht van uit Duffel voor mijn en de duiven een afstand van 147 km en dat met een oostenwind kracht 5 zullen duiven de duiven daar zeker twee uur over gaan doen en misschien wel iets meer maar dat weet ik morgen pas .Ik hoop dat de vlucht voor iedereen goed mag verlopen .

Het was druk bij ons in de vereniging en gezellig veel liefhebbers waren gisteren aanwezig en wat ik zo kon zien ook heel veel duiven dus dat belooft wat morgen .

Donderdag had ik zoals gewoonlijk mijn doffers uit om 4 uur en deze hadden er weer zin in naar een goede vijf kwartier dacht ik het is mooie geweest de planken naar beneden en daar kwamen de doffers aan ik sta dan in mijn hok om de doffers op te wachten en zoals gewoonlijk komen deze dan ook meteen naar binnen toe ,maar opeens schrokken deze ergens van en de helft was weer vetrokken, ik liep even naar buiten en zag in mijn ooghoeken een man op mijn dak staan ik dacht nog dat kan toch zwarte piet niet zijn dat is veels te vroeg voor ik liep even naar de voorkant en zag dat hij bezig was om dakbedekking neer te leggen ik vroeg wat gaan we doen hij zei dit is voor de buurman ik kom volgende week het dak plakken op zaterdag oke dacht ik moet kunnen maar op zaterdag komen mijn duiven van de vlucht ,geen probleem geef even een seintje dan hohden wij daar rekening mee .ben ik blij nee kan je daar wat aan doen nee dus gewoon over je heen laten gaan en kijken wat het Wordt.

Ik vertelden het tegen Robbin Richter en deze zei mijn zal ik je even wat foto’s laten zien ,en ik wist niet wat ik zag de buurman die had een groot blauw zeil over zijn dag gespannen en Robin zelf┬á zat rondom in de verbouwing .Dus waar maak ik mijn dan druk om .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.